Rösta på Piratpartiet

Idag och fram till 7 juni kan vi rösta i EU-valet. Att överhuvud taget rösta tycker jag är en självklarhet. Va? Vet du inte vad du ska rösta på? Tycker du inte att du är tillräckligt insatt i EU-frågorna? Men snälla du, du har väl någon ideologi? Det finns inga ”EU-frågor”. Va? Menar du att du inte har någon ideologi?? Jag tror nog att du har det den dag politikerna har avskaffat dina sista rättigheter! Vilket de är i full färd med att göra. Ja inte de sista kanske men de första. Informationstekniken har gjort det möjligt för staten att registrera oss och kontrollera oss, och politikerna tar den möjligheten om vi inte sätter stopp för det! Informationstekniken har också gjort det möjligt för oss att dela information tvärs över planeten på nolltid, men det vill politikerna sätta stopp för genom att göra det kriminellt alternativt göra om nätet till något slags kabeltv-nät.

Rösta på Piratpartiet i EU-valet, eller rösta på något annat parti, om du kan hitta något som inte spottar på dina rättigheter. Va? Påstår du att Piratpartiet är ett enfrågeparti? Så sades det om Miljöpartiet en gång i tiden också, men nu har de ett program där miljöfrågorna genomsyrar allt. På samma sätt kommer säkert Piratpartiet att så småningom ha ett program där IT-, integritets- och medborgarrättsfrågorna genomsyrar allt. Än har de inte riktigt det, men nästan. Läs på Piratpartiets hemsida så får du se att det inte bara handlar om fildelning.

Här har någon skrivit vad jag vill ha sagt på ett bättre sätt: 5 saker du inte visste om Piratpartiet

2 reaktioner till “Rösta på Piratpartiet”

 1. Ja rösta på piratpartiet och sätt igång och propagera för guld och silver mynt tillverkning det har gjorts på andra håll. Se: http://www.libertydollar.org/
  Man kan inspireras av det i alla fall , kanske be dem tillverka mynten?
  Blogga om detta, detta kommer bli minst lika stort som kampen om fri fildelning.

 2. Här kommer mer information om fri valuta och hur fantastiskt guld och silver pirat pengar skulle verka.

  Att skapa egna pengar och få konkurrera med en egen valuta borde va en självklarhet i ett fritt samhälle. Folket skall bestämma vad som är värt något. Guld och silver har fungerat i flera hundra år. Men istället för att göra som Libertydollar vars upphovsmakare faktiskt hamna i fängelse i sin kamp för konkurrerande valuta, så räcker det med att man bara gör 1 oz pirat guld silver mynt och räknar efter vikt istället för kronor eller dollar.

  Vem som helst som vill kan skapa dessa mynt och börja sälja dem. Piraterna borde förstå att det finns en enorm marknad och frihets vapen i detta.

  Libertydollar
  http://www.libertydollar.org/

  Liberty Dollar
  http://en.wikipedia.org/wiki/Liberty_Dollar

  Glen Beck and the Liberty Dollar
  http://www.youtube.com/watch?v=wm2lP5hA940

  Support the Ron Paul Liberty Dollar
  http://www.youtube.com/watch?v=qMhz_ki_B7o

  Bernard Von Nothaus on Glenn Beck
  http://www.youtube.com/watch?v=IvHhqr8OeFc

  Riktigt bra intervju med:

  Bernard Von Nothaus
  http://www.youtube.com/watch?v=VMtRekpiP4A

  http://adap2k.blogspot.com/2009/06/fbi-arrests-bernard-von-nothaus-and.html

  Spread the word, pirat guld och silvermynt 2009!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *