Prostitution i Norrbotten

Jag måste bara uttrycka mitt äckel inför de män i Norrbotten som bagatelliserar prostitutionen som har visat sig förekomma där i stor omfattning.
Hur är de norrbottniska poliser funtade som försöker vifta bort rikspolisens undersökning av prostitutionen? Vad har de för anledning att göra så? Utnyttjar de själva prostituerade eller vad är det frågan om? Eller är de bara okunniga om att prostitutionen, bortsett från att vara kränkande för kvinnorna, även medför knarkberoende och knarkhandel, våld, indrivningar m.m. brottslighet? Eller anses inte kvinnors välfärd viktig?
Och hur fan är man funtad när man kan tänka sig att ha ”sex” (onani eller våldtäkt är bättre ord) med en kvinna som inte är sexuellt upphetsad utan troligen påtänd och psykiskt illa mående? Sjuka människor…

En kommentar till “Prostitution i Norrbotten”

  1. ”Och hur fan är man funtad när man kan tänka sig att ha ”sex” (onani eller våldtäkt är bättre ord) med en kvinna som inte är sexuellt upphetsad utan troligen påtänd och psykiskt illa mående? Sjuka människorâ… ”

    Och hur vet du att alla som säljer sexuella tjänster har det så?

    Du kan läsa igenom tex http://www.isabellalund.com/

    Vidare undrar jag hur en som kallar sig feminist vill förvägra kvinnor (och troligen också män) sin rätt att sälja sexuella tjänster. Om jag vill göra det så skall du skita i det. Har man samförstånd så har man det, staten skall ge blanka fan i mitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *