Fladder och dån

Jag var i tillståndet. Kände fladder i hjärtcentret och hörde dån, exakt som Robert Bruce har beskrivit det. Det kändes som att hjärtat slog minst 10 gånger i sekunden. Det kändes extremt fysiskt, det gjorde nästan ont. Men det kan omöjligt ha varit hjärtat, för det beter sig aldrig så. Nej, det var hjärtcentret, ett av astralkroppens chackran. När jag nu var med om det kom jag på att jag har varit med om det förut, men det har liksom inte registrerats i medvetandet. Dånet och hjärtfladdret växte mycket i styrka, ju mer jag slappnade av mentalt och kroppsligt.
Framgång i viljeframkallad projektion? Var faktiskt i tillståndet två gånger, den första kom jag in i det direkt från en dröm och vaknade upp. Kanske en reentry?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *