Flyga utmed huslänga

I ett halvslumrande tillstånd upplevde jag hur jag flög utmed en radhuslänga med hus i olika färger. Först utefter ena sidan och sen utefter andra och sen tillbaka igen. Jag såg in i vissa rum, de var olika möblerade och olika upplysta. Jag skymtade människor i vissa. I ett stod en kvinna nära ett fönster så jag såg hennes ansikte tydligt, hon hade mörkbrunt hår och var i 40-årsåldern.

Jag tänkte först att jag kanske åkte i ett flygplan, men det gick för nära marken och för långsamt för det. När jag sen svängde runt och var tillbaka vid utgångspunkten igen så tänkte jag att det kanske var en helikopter jag satt i. Men jag hörde inget smatter och såg ingen helikopter omkring mig. Jag tänkte att jag var i ett UFO eller att jag rentav var ett UFO men slog bort det som för absurt. Då slog det mig att det var jag som flög helt själv, utan någon maskin och utan någon kropp! Och det hade varit mycket verkligt. Vaknade direkt vid den insikten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *