Klardröm/UKU igen?

I en dröm blev jag plötsligt medveten. Jag stod i mitt vardagsrum och tittade mot det ställe där bäddsoffan borde stå. Jag visste att jag och flickvännen sov där. Jag hörde att hon snarkade. Men bäddsoffan stod inte där, och våra kroppar låg inte där heller. Det var ganska komiskt att titta på en tom plats och ändå höra snarkningar därifrån. Att min egen kropp borde ligga där tog jag liksom för givet. Men det var bara tomt, jag såg bara väggen och golvet. Inga möbler eller annan inredning. Parkettgolvet såg ut som vanligt, men väggen hade tapetremsor bortrivna.

Jag ryckte mentalt på axlarna åt detta och tittade mot fönstret istället. Det var ljust ute och persiennerna var neddragna. Jag såg dem helt skarpt. Tänkte att jag ville sväva fram mot fönstret, och då gjorde jag det, men bilden av fönstret försvann snabbt. Kände att jag sögs tillbaka till kroppen, bruset i mitten av huvudet ökade och jag kände att jag fick kontakt med min fysiska kropp. Jag liksom skakade in i den. Öppnade ögonen och såg det jag borde se från den position där jag låg, men jag såg helt skarpt trots att jag inte hade glasögonen. Bruset upphörde och jag var helt tillbaka i det fysiska tillståndet. Det var ljust ute och persiennerna var neddragna. Flickvännen låg och snarkade bredvid mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *