Lampa var reflektion

Jag ”drömde” att jag låg i ett rum som liknade mitt, i mitten på en säng lågt ner. Så låg jag också i verkligheten. I drömmen fanns en liten nattlampa några meter bort, ca 2 cm i diameter och i höjd med vanliga strömbrytare på väggen. Den lyste med ett vitt ljus. Rummet var i övrigt så mörkt att jag knappt såg något alls. Men jag började bli mer medveten och undrade vad det var för en lampa som jag inte mindes hade funnits där förut. Jag låg på rygg och satte mig nu upp i sängen. Det gick mycket snabbt och lätt, alldeles för lätt, inga magmuskler behövde arbeta och jag insåg smått chockad att det var min astralkropp som hade satt sig upp! I samma ögonblick var jag tillbaka i liggande ställning och jag blev lugnare. Jag rörde på armar och ben (de astrala alltså) och kunde inte komma på vad jag borde göra. Det varade ovanligt länge men till slut var jag ur tillståndet. När jag slog upp ögonen var de mer uppåtriktade än de hade varit i ”drömmen”. Men längre ner reflekterades en gatlykta i en silverblank stolpe på min bokhylla, precis i den riktning jag hade drömt om, ca 30 grader längre ner! I övrigt var rummet mörkt, som i drömmen.

Som tidigare hade jag inte haft besvär med att ögonen var torra av att öppnas mitt i natten, så jag måste ha sett med mina astrala ögon! Men jag misstolkade den reflekterade gatlyktan som en lampa i samma riktning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *