Perspektivförändring

På morgonen vaknade jag upp i ”tillståndet”. Jag såg det här:

Jag förstod inte vad jag såg, men jag försökte lägga det på minnet. Bara vänstra delen fastnade i minnet i detalj, högra delen bara i stora drag. Den röda ringen markerar vad ”fokus” var på, dvs vad jag mindes bäst efteråt. Undersökte om jag såg skarpt, och det gjorde jag, fast det var mörkt så det var svårt att avgöra om jag såg 100% skarpt. Vred ögonen åt sidan, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Bilden växlade till en med mindre förstoring! Men det var som att jag såg den bilden samtidigt som den förra. Mycket märkligt. Sen ”vaknade” jag. Då såg jag det här:

Alltså växter bakom armstödet på bäddsoffan jag låg i. Ett visst område (inringat) var misstänkt likt det jag hade fokuserat på i ”tillståndet”. Men växterna var mycket suddiga eftersom jag inte hade glasögonen. Men om jag tog på mig glasögonen och flyttade huvudet framåt (dit näsan pekade) 1 – 2 dm så blev bilden mycket lik det jag hade sett i ”tillståndet”:

Nu var ”fokusområdet” nästan identiskt med det jag hade sett i ”tillståndet”! Jag hade ännu en gång sett med mina astrala ögon från en annan position än den mina fysiska ögon befann sig i!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *