Landade i kroppen

Inatt drömde jag att jag tränade på att mota bort retsamma små andar. Jag var dock halvt medveten om att jag drömde och att det var jag som hittade på andarna med hjälp av mitt drömsinne. Jag hade en känsla av att jag svävade högt ovanför något fält. Sedan skulle jag ”hem” och jag var medveten om att risken skulle där vara större att råka ut för ”de riktiga” andarna.

Jag åkte nedåt, nedåt och min omgivning ändrades från den alltid så händelserika drömvärlden till den tysta och mörka fysiska nattvärlden. Jag hojtade (mentalt) ”Nu håller ni er borta” och boxade ut i luften (med mina mentala armar). Men jag kände att allt var frid och fröjd, här fanns ingen, det var helt tyst och mörkt. Sen var jag tillbaka i kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *