Massmord till lugn musik

Nu ska köttätarnas samveten stillas på ytterligare ett sätt. Lugn musik ska spelas för grisar på väg till slakt, för att inte oroa grisarna och de grisätande människorna alltför mycket.

Men det hjälper inte hur mycket de än lugnas, onödigt dödande är och förblir fel, fel, FEL! Att döda grisar för att äta upp dem är totalt och rent ut sagt för jävligt överflödigt och onödigt, eftersom det finns bättre alternativ, nämligen vegetarisk mat.

6 reaktioner till “Massmord till lugn musik”

 1. Jag äter kött, jag skulle själv kunna döda ett djur för att få det och jag tycker inte det är det minsta fel precis som att jag inte tycker det vore ”fel” om ett lejon åt upp mig.

  Om du äter det du vill så äter jag det jag vill, vad somliga veganer borde lära sig är att visa respekt för andras matvanor, vi är trots allt alläter och inte växtätare.

 2. Massmord? Gå och lägg dig!!! Då kan du ju skrika på naturen och ”gud” för hur många djur och växter har inte dött sedan världens början. Om du inte äter kött fine men snälla sluta skriva skit.

 3. Jag har då INGA som helst skuldkänslor för att jag en ”gris ätare”.

  Ni kallar det sallad, jag kallar det mord, grönsaker har också känslor. 😛

 4. ”vad somliga veganer borde lära sig är att visa respekt för andras matvanor” – hur kan du ens säga nåt sånt ? ska jag respektera dina matvanor när du spottar djuren i ansiktet och gladeligen utsätter dem för ett otroligt lidande? den dagen du respekterar liv ska jag respektera dina matvanor.
  förstår du inte att ditt resonemang haltar nåt fruktansvärt? jag försöker med att överföra det på ett annat exempel: du tycker att nazisterna ska få gå omkring på stan, skrika att alla judar ska dö, skrämma och hota folk, därför att vi ska RESPEKTERA DERAS ÅSIKTER. jag säger nej, det är viktigare att alla kan känna sig trygga på gatan. nazisternas offers rätt att leva ifred väger tyngre än nazisternas rätt att yttra sina åsikter. tja, inte för att jag tror att du förstår. men det hade ju varit roligt.

 5. ja kort sagt är det väl så att alla har rätt till åsikter och livsstil så länge det inte inkräktar på någon annans rättigheter. alltså, gör som du vill så länge du inte skadar någon. och en individs rätt till liv borde vara större än en annans rätt till en smakupplevelse.
  Sen är det ju så att ”rätt” och ”moral” är uttryck som vi människor har hittat på och därför kan vi ju böja det som vi vill… jävligt onödigt är det iaf (att kränka andra varelsers rättigheter).

  och vem det nu var som påstod att han/hon gärna skulle kunna fånga sitt eget kött och därmed var det rätt… jag skulle vilja se den person som med öppna ögon kunde se allt lidande djuren utstår och sen lugnt käka vidare på sin burgare… kolla in slakterier, djur som flås levande för pälsar, äggindustrin… och lycka till med aptiten… vi må ha varit allätare i många år men sättet vi håller djur idag är inte ens inärheten av naturlig…

 6. ÖPPNA ÖGONEN!!! Tex. genom att ta en titt på http://www.meat.org
  Sålänge folk inte skadar nån annan med sina vanor o åsikter…är det givetvis ok, men då ens sätt att leva kränker andra…tom.mördar andra… är det INTE ok. Och jag kommer aldrig i hela mitt liv kunna respektera er likätare. Ni knaprar i er era likdelar utan en tanke på att det ni stoppar i er en gång haft ett hjärta o en hjärna…en egen vilja…!
  ANIMAL LIBERATION NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *