Minne från UKU?

Jag låg och försökte hålla mig medveten i det hypnagoga tillståndet. Som vanligt dök det upp massor av bilder och ljud, och det var väldigt svårt att hålla dem kvar i minnet. Men plötsligt hajade jag till.

Jag fick en ytterst svag minnesbild av att jag hade stått och sett på yuccapalmen i mitt rum och samtidigt i ett upprört sinnestillstånd intalat mig själv: ”Jag måste minnas det här! Jag måste minnas det här!” En stund senare fick jag en till mycket svag minnesbild (?) av att jag i ett upprört sinnestillstånd hade sett en halvnaken manskropp (min?) ligga i en säng.

Men det var som sagt mycket svaga signaler, så det kan lika gärna ha varit något jag hittade på. Men det var den där upprörda känslan jag mindes som var ovanlig. Varför skulle jag känna så medan jag betraktade en krukväxt? Visst är det en fascinerande tanke att jag kanske har helt medvetna UKU:er var och varannan natt, det är bara att minnas dem som är problemet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *