Morrande björn under isen

Hade en typisk ”misstolkningsdröm”. Var på isen utanför Laxön, kastade en boll så långt jag kunde, gick sen mot den. Det var mycket ljust. Föll genom skaren till lös snö så att bara armarna och överkroppen stack upp. Tog mig upp men föll ner igen på ett annat ställe, och då föll hela jag ner. Tänkte att isen hade spruckit men det var bara helt mörkt och inte kallt. Hörde ett morrande/snarkande ljud och trodde jag hade hamnat i ett björnide, men slog bort tanken eftersom björnar inte har iden under isen.
Vad var det som egentligen hände? Jag var ute ur kroppen, kanske i lägenheten ovanför där det var ljust. Sedan åkte jag ner genom taket, vilket tolkades som att jag föll genom skaren, och det blev mörkt, eftersom det var mörkt i min lägenhet. När jag närmade mig min kropp hörde jag dess snarkande, vilket jag tolkade som morr från en björn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *