Hål i tältet

Övernattade i tält på en campingplats i Värnamo. Drömde (?) att jag låg på rygg i tältet vilket jag gjorde på riktigt också. Öppnade ögonen. Jag såg träd och gräs. Vad nu då? Jag borde väl se tältduken på insidan av tältet? Aha, en stor del av tältet var borta! Vem hade knyckt det?

Jag gick ut genom det stora hålet (behövde inte krångla mig ur sovsäcken eller ta på mig skorna först, så det var uppenbarligen drömsinnet som hittade på detta) och hittade bitarna där. De hade nog bara blåst bort. Men det hade ju inte blåst något under natten. Och det här tältet visste jag inte är isärtagbart på det där sättet? Vaknade. Låg med huvudet ca 10 cm från tältduken med näsan riktad utåt. Det var ljust, som jag såg i drömmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *