Hallucinationer & vibrationer

Sov i stugan och min mor sov i friggeboden. Vaknade upp i sömnparalys men drömsinnet var inte helt bortkopplat. Fick för mig att jag hörde dörren till friggeboden slå igen och sen att min mor stod utanför dörren till stugan och försökte komma in, men hon fick inte upp dörren. Jag ville stiga upp och öppna men kunde inte. Hon ropade något, jag uppfattade det som ”Öppna åt mig!”. Eftersom jag inte kunde röra på mig så försökte jag ropa ”Ja!” och det gick, trodde jag först, men jag kände efter en sekund att det bara var mina astrala röstorgan som ropade.

Försökte igen, hörde rösten klart och tydligt, men jag kände att det inte var mina fysiska stämband som vibrerade. Nu ropade hon ”Rädda mig!” och då blev jag riktigt orolig, ansträngde mig igen för att ropa något, men det var helt omöjligt att få min fysiska kropp att reagera. Men nu börjde drömsinnet att kopplas bort och min analytiska tänkande tog överhanden. Situationen var alltför knäpp för att vara verklig. Under hela upplevelsen upplevde jag att jag låg med huvudet vid fotänden och fötterna där kudden borde vara. Jag slappnade av mentalt och fysiskt, och hörde inte min mors röst mer.

Hörde brus i huvudet och hjärtchackrat vibrerade, det hade det gjort under hela upplevelsen, men nu la jag märke till det mer. Öppnade ögonen, det var mina fysiska eftersom jag kände att de var mycket torra. Tyckte inte synbilden stämde överens med det jag borde se. Slappnade av ännu mer. Vibrationer i hela kroppen ökade, tappade kontakten med den, skönt. Hjärtchackrats vibrationer och bruset i huvudet ökade i styrka.

Kände hur jag gled iväg som i en halvcirkel i näsans riktning. Rörelsen ökade i fart från noll och sen ner till noll igen. Kände inte hur långt jag rörde mig. Vibrationerna och bruset avtog och sen var jag i det normala vakentillståndet. Jag låg med huvudet på huvudkudden, på vänster sida, 180 grader roterad jämfört med vad jag upplevde i ”tillståndet”.

2 reaktioner till “Hallucinationer & vibrationer”

  1. Hej! Jag har ippöevt samma sak, fast utan sömnparalys!
    Jag vaknade helt utan anledning, men där efter så började det att vibrera i mitt huvud, kraftigt! Som att man säger burrrrrrrrrrrbrrrrrrrrr lät det i huvudet! Obehagligt var det!
    Kan det vara samma sak som det du upplevde?
    Mvh Jonathan

    1. Det där ”bruset” i huvudet kan låta på olika sätt, men det är säkert samma grundfenomen du var med om! Och vad jag har förstått så innebär insomnandet att bruset övergår i allt kraftigare vibrationer tills man lämnar kroppen. Så om du kände det som kraftiga vibrationer så var du nära en UKU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *